EN | HR | DE

O Nama

Općenito

Tvrtka Euromarine d.o.o., Zagreb, Radnička cesta 32, je generalni zastupnik francuskog brodograditelja Jeanneau, www.jeanneau.fr, dio Groupe Beneteau, najveće europske grupacije u nautičkoj brodogradnji u čijoj se ponudi mogu pronaći jedrilice i motorna plovila duljine od 5m do 25m i to u sportskim, sportsko-obiteljskim i luksuznim verzijama.

Od osnutka 1993. godine do danas, tvrtka Euromarine d.o.o. izrasla je iz dobre poduzetničke ideje u najbolju srednju tvrtku na području Republike Hrvatske prema istraživanju časopisa “Forbes” za 2009. godinu.

Djelujući kao generalni zastupnik francuske marke plovila Jeanneau, u zadnjih je 24 godine (od 1993. do 2017.) tvrtka Euromarine d.o.o. prodala, opremila i isporučila preko 1000 Jeanneau plovila.

Euromarine generalni zastupnik

Uz glavni ured u Zagrebu, Euromarine d.o.o. ima poslovnice i servisne centre u Puli, Splitu i Dubrovniku, gdje ukupno zapošljava 42 visokokvalificirana djelatnika među kojima su diplomirani inženjeri brodogradnje i nautike, diplomirani ekonomisti i pravnici, brodski mehaničari, električari i vrhunski turistički djelatnici na čelu s osnivačem tvrtke, g. Knego Mariom, kapetanom duge plovidbe s vrlo bogatim pomorskim iskustvom.

Uz višegodišnju tradiciju i izuzetno stručno i visokomotivirano osoblje, Euromarine uspjeh zahvaljuje i inovativnom pristupu poslovanju. Uz kontinuirana ulaganja u obrazovanje i usavršavanje osoblja, veliku prednost poslovanju daje i rasprostranjenost poslovnica tvrtke duž cijele obale Jadranskog mora. S ponosom se može reći da je Euromarine osnivač prve charter flote na području bivše države.

Osnovna djelatnost tvrtke Euromarine uključuje promociju i prodaju visokokvalitetnih plovila francuskog proizvođača Jeanneau, a tvrtka nudi i usluge opremanja, servisa, transporta i održavanja plovila, kao i posredovanja u prodaji rabljenih plovila. U ponudi novih plovila nalaze se Jeanneau jedrilice serije Sun, Sun Odyssey i Sun Fast, motorna plovila serije Cap Camarat, Leader i Merry Fisher, te luksuzne jahte marke Prestige.

Euromarine uredBez obzira radi li se o kupnji novih ili rabljenih plovila, njihovom transportu, ugradnji razne dodatne opreme (GPS, bow-thruster, grijanja, klimatizacijski uređaji, tikovina i sl.), o redovitim servisima ili popravcima, Euromarine stoji na raspolaganju svojim klijentima i efikasno odgovara na sve zahtjeve. Uz poslove prodaje i promocije marke Jeanneau, Euromarine pruža istovremeno i usluge smještaja na plovilima odnosno chartera u jednoj od najvećih charter flota na cijelome Jadranu.

Euromarine Hrvatska

Poslovni entuzijazam i ljubav prema moru vodi nas i izvan granica RH, te Euromarine poslovanje širi na tržišta u regiji.
Kvaliteta i zadovoljstvo klijenata primarno nam je usmjerenje u poslovanju što potvrđuju i brojne nagrade koje smo dobili tijekom godina. Posebno ističemo nagradu online magazina "nauCAT" koji je izabrao jedrilicu Sun Odyssey 30i i motornu jahtu Prestige 50s za "Hrvatski brod 2009. godine" u konkurenciji 62 druga modela ostalih stranih i domaćih proizvođača.
Više

Naša flota

Tvrtka Euromarine je u svom 20-godišnjem poslovanju, zahvaljujući pristupačnim cijenama, kvalitetnim plovilima i pouzdanoj usluzi, proširila svoju djelatnost na 3 charter baze na Jadranskoj obali. U njima je smještena flota od 100tinjak plovila.

U Puli, Splitu i Dubrovniku, nalazi se mlada flota JEANNEAU plovila u klasi 26-54 stope koje održava naše stručno i visoko kvalificirano osoblje.

Svake godine proširujemo i obnavljamo svoju flotu novim modelima i novim plovilima kako bi bili u mogućnosti zadovoljiti rastuće potrebe nautičkog turizma.
Nudimo Vam i mogućnost one-way chartera, odnosno najma u kojem brod preuzmete u jednoj bazi, a vratite u drugoj. Time imate zagarantiranu maksimalnu iskoristivost vremena provedenog na brodu te mogućnost obilaska većeg broja otoka, marina, uvala...
Također na Vaš zahtjev organiziramo i transfere mini-busom, pronalazimo i organiziramo brodsku posadu (skippera i hostese), nabavu namirnica…
Za Vaše djelatnike, suradnike i poslovne partnere organiziramo team-building druženja.
Fenomen nastao prije nekoliko godina radi unaprijeđenja komunikacije i poslovnog obrazovanja unutar tvrtke, danas je jako raširen i često primjenjen od strane monogih poslodavaca.
Družite se u dinamičnom morskom okruženju sa svojim kolegama i poslovnim partnerima, oslobodite se stresa i jednostavno se zabavite!

Naše poslovnice na jadranskoj obali smještene su u Aci marinama. Za svaku smo Vam bazu pripremili i planirane itinerare, s najzanimljivijim odredištima za posjetiti, tako da se u slučaju nedoumice lakše odlučite kojim putem krenuti. Za svaki daljnji prijedlog ili informaciju naše Vam je osoblje na raspolaganju.

Sva naša plovila opremljena su pripadajućom sigurnosnom, navigacijskom i ostalom opremom koja će zadovoljiti standarde svakog klijenta, te omogućiti ugodan i kvalitetan odmor.
U našim poslovnicama na raspolaganju Vam je stručno i visoko kvalificirano osoblje koje će Vam u bilo kojem trenutku pomoći.

Neka Vaš odmor iz snova postane stvarnost!

Lokacije

Posjetite naše urede u Zagrebu, Puli, Sukošanu, Splitu i Dubrovniku!

Euromarine Zagreb ured

Euromarine d.o.o.
Ured Uprave, Zagreb

Tel: +385 1 555 22 00
Fax: +385 1 555 22 01
E-mail: info@euromarine.hr

Radnička 32,
10 000 Zagreb, Hrvatska
Euromarine Pula ured

Euromarine d.o.o.
Podružnica, Pula
ACI marina Pula

Pula Office Manager: g. Danijel Lalic
Tel/Fax: +385 52 216 249
Mobile: +385 98 72 92 21
E-mail: pula@euromarine.hr

ACI marina Pula,
Riva 14, 52 100 Pula, Hrvatska
Euromarine Sukošan ured

Euromarine d.o.o.
Podružnica, Sukošan
Marina Dalmacija

Sukošan Office Manager: gđa. Mirta Brčić
Mobile: +385 99 256 11 48
E-mail: sukosan@euromarine.hr

Marina Dalmacija,
23 206 Sukošan, Hrvatska
Euromarine Split ured

Euromarine d.o.o.
Podružnica, Split
ACI marina Split

Voditelj: Valentino Viceić
Mob: +385 99 8156711
Pozivi iz HR: 099 8156711

Recepcija: Arijana Nazor
Mob: +385 98 299 877
Pozivi iz HR: 098 299 877
Tel: +385 21 398 420
Pozivi iz HR: 021 398 420
E-mail: split@euromarine.hr

ACI marina Split,
21 000 Split, Hrvatska
Euromarine Dubrovnik ured

Euromarine d.o.o.
Podružnica, Dubrovnik
ACI marina Dubrovnik

Dubrovnik Office Manager: g. Lovre Peović
Tel/Fax: +385 20 451 465
Mobile: +385 99 65 61 990
E-mail: dubrovnik@euromarine.hr

ACI marina Komolac,
20 000 Dubrovnik, Hrvatska