EN | HR | DE

Usluge

Charter

Tvrtka Euromarine je u svom 20-godišnjem poslovanju, zahvaljujući pristupačnim cijenama, kvalitetnim plovilima i pouzdanoj usluzi, proširila svoju djelatnost na 4 charter baze na Jadranskoj obali.
U njima je smještena flota od 100 plovila.
U Puli, Biogradu, Splitu i Dubrovniku, nalazi se mlada flota plovila u klasi 26-54 stope, uglavnom Jeanneau, koje održava naše stručno i visoko kvalificirano osoblje.

Svake godine proširujemo i obnavljamo svoju flotu novim modelima i novim plovilima. Uz usluge smještaja na plovilima, nudimo i usluge one-way chartera, transfera mini-busom, usluge pronalaženja i organizacije brodske posade, nabave namirnica…

Naše poslovnice na jadranskoj obali smještene su u Aci marinama, izuzev poslovnice u Biogradu koja se nalazi u Marini Kornati. Sukladno ovogodišnjem interesu klijenata, Biograd se smatra najtraženijom polazišnom destinacijom zbog blizine Kornata te mogućnosti one-way chartera prema Puli, Splitu ili Dubrovniku.

Sva naša plovila opremljena su pripadajućom sigurnosnom, navigacijskom i ostalom opremom koja će zadovoljiti standarde svakog klijenta. U našim poslovnicama na raspolaganju Vam je stručno i visoko kvalificirano osoblje koje će Vam u bilo kojem trenutku pomoći.

Poslijeprodajni servis

EUROMARINE d.o.o., generalni zastupnik i distributer plovila proizvođača Chantiers JEANNEAU nudi servisnu podršku (garancijske i izvangarancijske usluge) za sva plovila navedenog proizvođača.

Proizvođač plovila, Chantiers JEANNEAU, daje garanciju na trup (konstrukciju, strukturu i sl.) 5 godina za jedrilice i 3 godine za motorna plovila te 1 godinu za brodsku opremu montiranu u brodogradilištu sa izuzetkom plovila koja se koriste u gospodarske svrhe (charter) kod kojih je garancija proizvođača na trup 1 godinu. Kod ostale ugrađene opreme na plovilu, a koja je drugih proizvođača (motor, instrumenti, grijanje i sl.) duljina garancije ovisi o vrsti opreme te proizvođaču.

Transport plovila

Našim klijentima organiziramo sve vrste transporta plovila i opreme od tvornice do bilo kojeg odredišta na Jadranu.
Rezervni dijelovi

Našim klijentima nudimo mogućnost nabavke svih originalnih rezervnih dijelova proizvođača Chaniters JEANNEAU za sva plovila iz programa.
Nakon primitka Vašeg upita e-mailom, telefonom ili faxom šaljemo Vam ponudu i šaljemo Vam obavijest o mogućnosti, cijeni i roku isporuke traženog rezervnog dijela ili usluge. Nakon Vaše potvrde narudžbe krećemo u realizaciju nabavke!

Hitni i mali dijelovi se isporučuju u roku 7 dana od potvrde narudžbe, a narudžbe velikih dijelova (količinom, veličinom ili težinom) transportiramo na plovilima koja se isporučuju u Hrvatsku, tako da je cijena transporta povoljnija za Vas...

Nadalje nudimo opremanje i ugradnju ostale brodske opreme potrebne da plovidba Vašim plovilom bude ugodna i sigurna (ugradnja pramčanih propelera, generatora, rashladnih uređaja, invertera, punjača, servis i nabavu jedara i dr.)!

Štete

U slučaju neželjenih šteta prouzrokovanim vremenskim i ljudskim faktorima, šaljemo kompletne ponude za sanaciju štete prema osiguranju.