EN | HR | DE

Doživite izvanredne performance i udobnost tijekom krstarenja na velikim brzinama s Wellcraftom 355

Wellcraft 355 se može pohvaliti impresivnim dizajnom, izgrađenim da izdrži i impresionira.

Od robustnog dizajna trupa do najmodernije tehnologije i sofisticiranog interijera, Wellcraft 355 je živi dokaz legendarne američke brodogradnje. Pripremite se za pravu avanturu s Wellcraft 355, sada dostupnim u Euromarineu, zastupnikom Wellcrafta za hrvatsko tržište.

Kada stupite na brod, dočekat će vas prostrani kokpit koji nudi obilje prostora za sjedanje, što ga čini savršenim za druženje s obitelji i prijateljima. Dizajn Wellcrafta 355 je svestran, prilagođen i za razonodu i za sport, s kabinom u kojoj udobno spava šest osoba i kokpitom koji je san svakog ribara. Brod ima izdvojenu ribolovnu stanicu, s područjima za pripremu mamaca, držačima za štapove i velikim boxovima za ribu.

Wellcraft 355 je uistinu više od ribarskog broda. To je plutajući dom koji je podjednako pogodan za brzi vikend bijeg kao i dugi put. Unutrašnji dizajn je mješavina udobnosti i praktičnosti, s potpuno opremljenom kuhinjom s mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i štednjakom, što osigurava ugodan boravak svima na brodu.

Wellcraft 355 također može bit središte zabave. Opremljen vrhunskim audio sustavom, možete uživati u svojoj omiljenoj glazbi dok plovite i razbijate valove. S izvrsnom vidljivošću, sportskim performansama i laganim rukovanjem, Wellcraft 355 je prava radost za upravljanje.

Wellcraft 355 pokreću dva ili tri vanbrodska motora koji pružaju i brzinu i učinkovitost. Ova snažna plovila mogu bez napora kliziti kroz vodu, što ih čini savršenima za one koji žude za brzinom i avanturom.

Sigurnost na moru također je vrhunski prioritet za Wellcraft 355. Brod je opremljen pouzdanim navigacijskim sustavima, osiguravajući da je vaše putovanje sigurno, bez obzira na vremenske uvjete.

Wellcraft 355 je izbor načina života. Spaja luksuz, performanse i svestranost na način koji će sigurno privući kako iskusne mornare, tako i nove ljubitelje plovidbe. Doživite uzbuđenje otvorenog mora s Wellcraft 355. Kontaktirajte Euromarine danas i dopustite našem timu da vam predstavi neusporedivu eleganciju ovog izuzetnog plovila.