EN | HR | DE

Merry Fisher 895

Pažljivo isprojektiran i izgrađen za krstarenja, Merry Fisher 895 posjeduje izrazito svijetlu unutrašnjost i veliki komfor na palubi, za zajedničke trenutke u zabavi i relaksaciji.

Ovaj novi model s potpisom, proširuje postojeću Merry Fisher seriju. S više svijetla i udobnosti, novi 895 iskorištava sve prednosti najnovijih unapređenja na cijeloj seriji.

Njegova zamjetljivo svijetla unutrašnjost posljedica je širih prozora u kormilarskom bloku, omogućujući impresivan panoramski pogled. Također je povećan prozor u kabini, pa je i iz nje omogućen lijep pogled na okolinu. Brod obiluje detaljima za veću udobnost. Kokpit je neposredno vezan uz zatvoreni salon, s udobnom sjedećom garniturom koja se može pretvoriti u ležaj i posjeduje držače čaša u naslonima za ruke. U oba prostora nasloni su preklopivi, tako da se jednostavno prilagođuju svim navikama posade.

Opcijsko pramčano sunčalište, povrh velikog krmenog ležaja, omogućuje relaksaciju na suncu na obje strane broda. Projektiran za maksimalnu udobnost i potpuno opremljen za puni komfor, ovaj model je projektiran za autentično obiteljsko priobalno krstarenje.

Merry Fisher 895 posjeduje sve ergonomske dizajnerske detalje, jedinstvene za model iz te kategorije. Pa tako ima bočni ulaz u kormilarnicu, udubljene bočne palubne prolaze, kao i velike spremišne prostore.

Vlasnička kabina ima široke prozore, kupaonu s tušem i brodskim toaletom. U središtu se nalazi i druga kabina za smještaj dvije osobe. Bogat domišljatim detaljima, Merry Fisher 895 priuštit će nezaboravne trenutke krstarenja, savršenih za razmjenu posebnih trenutaka s obitelji.

Upit za ponudu