EN | HR | DE

Merry Fisher 795

Merry Fisher 795 uz dinamiku donosi i nagrađivani dizajn, kako izvana tako iiznutra. Sve inovacije s recentnog modela Merry Fisher 695 mogu se naći nanovom brodu, plus još mnogo, mnogo više!

Novi Merry Fisher 795 zamjena je za Merry Fisher 755, vrlo uspješan modelproizveden u više od 1.000 primjeraka. S njega je uzeo isti tradicionalni V-trup, koji je primio mnoga priznanja zasvoju stabilnost i maritimnost. Za pogon koristi vanbrodski motor zbog lakoćeodržavanja, minimalnih operativnih troškova i visoke razine performansi.

Novi dizajn reflektira progresiju serije Merry Fisher u stalnoj potrazi zanajvećom količinom prirodnog svijetla koje obasjava unutrašnjost. Njegov oblik, veličina bočnih prozora i panoramskog vjetrobrana čineunutrašnjost vrlo svjetlom i omogućuje lijep pogled na more iz samog salona. Klizni krov, koji je također proziran, osigurava dobru ventilaciju interijera.Trostruka klizna vrata dopuštaju širok prolaz i izvrsna su veza između kokpitai kormilarnice.

U kokpit se ulazi preko jednostrukih krmenih platformi. Osiguran jekokpitnim vratašcima, koja znatno olakšavaju ulaz. Širok i otvoren, kokpit nudi društvenu atmosferu uz klupu U-oblika, koja se zapopodnevne sieste pretvara u ležaj za sunčanje (opcija). Kokpit se može koristiti i u marini kad je motor dignut, zahvaljujućidomišljatom središnjem kliznom sjedištu.

Novi Merry Fisher 795 pruža još više komfora i prostora od svog prethodnika:salon se preko noći pretvara u dvostruku postelju, odvojeni toalet i otvorenapramčana kabina s dvostrukom posteljom. Co-piloti imaju vlastito navigacijsko mjesto, koje se sastoji od klupe sprekretnim naslonom tako da su suvozači okrenuti prema moru. Odlično raspoređeni prostori i elegantni dizajn čine Merry Fisher 795 idealnomobiteljskom brodicom za priobalno krstarenje i ribolov.

S mnogo svjetla, novi Merry Fisher 795 kombinira dinamični profil s velikimbrojem inovacija za povećanu udobnost i zajamčene tržišne reference.

Upit za ponudu