EN | HR | DE

Leader 46

Jeanneau je već predstaviosvoj novi admiralski brod iz Leader serije, Leader 46, prošlog mjeseca naCannes Yachting Festivalu. Svakome tko je propustio ovu priliku mogao ga jevidjeti i na sajmu u Barceloni, a nije na odmet napomenuti da je nominiran i zaEuropski brod godine 2016, čiji će se rezultati obznaniti u Düsseldorfu uveljači sljedeće godine.

Ekspres krstaš čiji suprojektanti Garroni Design i J&J Design (trup) nudi neke zgodnekarakteristike na i ispod palube. Početak je roštilj na krmenoj sekciji, ispodkoje je garaža za pomoćni čamac, što i nije problem za brod od 46 stopa. Pramacima prostrano sunčalište, ali na brodu kakav je Leader 46 i kormilar možeuživati na suncu kada otvori klizni otvor na krovu kormilarnice. Područjekokpita može se vrlo fleksibilno koristiti kao palubna kućica s panoramskimpogledom kada su prozori uokolo zatvoreni, ili kao dio sunčališta kada jekrovni otvor otvoren. Cijeli palubni prostor je na jednom nivou.

Ispod palube nude se dvijeverzije razmještaja luksuznog i modernog interijera: Prvi s dvije kabine gdjeje vlasnička kabina u sredini a gostinjska u pramcu. Druga verzija ima trikabine čime se smanjuju mjesta za sjedenje u donjem salonu, ali još su uvijekdovoljna za spokojne društvene trenutke. Kuhinja na lijevoj strani ima istuimpresionirajuću veličinu u obje verzije.

Upit za ponudu