EN | HR | DE

Cap Camarat 12.5 WA

Ulazeći u svijet izuzetno luksuznih, velikih vanbrodskih dnevnih krstaša, novi Cap Camarat 12.5 WA sadrži sljedeće glavne točke:

VISOKE PERFORMANSE
S maksimalnom snagom od 900 KS, (2 x 450 KS ili 3 x 300 KS) i trupom u obliku slova V, koji je dizajnirao Michael Peters, jedan od najboljih svjetskih stručnjaka, njezine performanse ispunjavaju sva očekivanja (brzinu oko 50 čvorova). Početna ispitivanja na moru potvrđuju visoke performanse i nevjerojatnu udobnost krstarenja.

GLAVNE INOVACIJE
U duhu Cap Camarat-a, u dnevnom prostoru savršeno su uravnotežene i integrirane neke velike inovacije. Prednji salon sa okrenutim sjedalima nudi izniman dodatni životni prostor. Terasa u pilotskoj kabini izvanredna je za životni na „sidru“. Vanjska kuhinja ima više konfiguracija i postaje središnja točka plovila.

LUKSUZNI INTERIJERI
Luksuzni prostor i odabrani materijali dodatno poboljšavaju i prenose duh Cap Camarat-a. Kabina se prostire cijelom širinom trupa, sa velikim krevetom i zasebnim odjeljkom za tuširanje. Ovo doprinosi izuzetnoj udobnosti na brodu. I na kraju, veliki prozori, tijekom boravka na na moru, otvaraju unutarnji životni prostor prema vanjštini.

Upit za ponudu