EN | HR | DE

Wellcraft 435 - Novo lice luksuznog krstarenja

Wellcraft 435 -  Novo lice luksuznog krstarenja

Wellcraft 435 predstavlja promjenu paradigme u luksuznom krstarenju, kombinirajući moć, eleganciju i udobnost u paketu koji briše granice tradicionalnog dizajna jahti. Ovaj brod simbolizira smjelost i rafiniranost, stvarajući novi val u svijetu nautičkog luksuza.

 

 

Dizajn i eksterijer:

Wellcraft 435, kojeg su dizajnirali poznati Studio Garroni i američki brodograditelj Michael Peters, impresivan je prizor estetike i veličine. Duljine preko 13 metara, maksimalne širine preko 3,80 metara, ova jahta privlači pažnju gdje god plovi. Opremljena je prostranom kormilarnicom, i pogonjena je trostrukim vanbrodskim Mercury motorima ukupne snage preko 1.000 KS. Njegova visoka bočna vrata poboljšavaju sigurnost i preglednost broda, čak i pri velikim brzinama. Krma ima dvije prostrane preklopne bočne terase, koje otvaraju veliku širinu, zajedno sa klupom i preklopnim stolom. Pramac se može pohvaliti velikim sunčalištem s trostrukim ležaljkama i sjedalima dizajniranim za uživanje.

 

Luksuzni interijer:

Ulazeći u Wellcraft 435, prvo što primjetite je ogroman prostor koji odiše sofisticiranošću i funkcionalnom elegancijom. Paleta boja spoj je tonova lagane tkanine i toplih boja drva, stvarajući ugođaj dobrodošlice. U kokpitu dominira veliki stol, nasuprot dobro opremljene kuhinje sa sudoperom i hladnjakom. Kormilarska stanica osigurava udobnu navigaciju, sa sjedećom garniturom za kapetana i goste. Do spavaonice se dolazi centralnim hodnikom koji vodi do dvije prostrane kabine na donjoj palubi, svaka s privatnim kupaonicama i odvojenim tuševima, koje mogu primiti do pet osoba. Upotreba kvalitetnih materijala u unutrašnjosti nudi elegantan, udoban i praktičan doživljaj na brodu, s obiljem prostora za pohranu kako bi sve ostalo uredno i organizirano.

 

Performanse i specifikacije:

Wellcraft 435 ne samo da impresionira svojim luksuznim dizajnom, već i svojim nevjerojatnim performansama, svestranošću i sposobnošću zadovoljavanja međunarodnog tržišta. Jahta ima ukupnu duljinu (LOA) od 42 ′ 8 ″ (13,40 m), duljinu trupa od 36 ′ 1 ″ (11,95 m), maksimalnu širinu od 9 ′ 10 ″ (3,82 m). Istisnina je 23.129 lb (10.491 kg), kapaciteta goriva 341 galon (1.290 L) i kapaciteta svježe vode 66 US galona (250 L). Jahta ima dvije kabine i može primiti do pet gostiju. Njegov svestrani dizajn i impresivne značajke zasigurno će ga učiniti privlačnim na međunarodnim boat show-ima među vlasnicima koji nastoje naći hibrid izmežu luksuxnog doživljaja jahte ali i onih koji žele osjetiti snagu i moć.

 

Wellcraft 435 cruiser dokaz je predanosti Wellcraft brenda inovacijama, kvaliteti i luksuzu u svijetu performance cruisera. Uvjereni smo kako će ovaj model biti jako privlačan kupcima koji žele istraživati skrivene jadranske uvalice, ali i onima koji žele uživati u ribolovu.