EN | HR | DE

Otkrijte Prestige 420: Luksuzni model idealan za krstarenje

Otkrijte Prestige 420: Luksuzni model idealan za krstarenje

Hrvatska-san svakog ljubitelja jahti, ponosi se zadivljujućom obalom i kristalno čistim morem, savršenim za istraživanje. Prestige 420 FLY idealna je jahta za uživanje u mediteranskom načinu života. Kao ovlašteni Prestige zastupnik za Hrvatsku, Euromarine s ponosom uvodi Prestige 420 FLY u ponudu brodova za prodaju. U ovom blog postu, pobliže ćemo pogledati značajke Prestige 420 FLY i zašto je savršena jahta za posjedovanje i istraživanje hrvatskih obala.

 

Luksuzan dizajn i udoban smještaj

Prestige 420 FLY dizajniran je s udobnošću i luksuzom na umu, pružajući prostran i elegantan interijer savršen za opuštanje i zabavu. Jahta ima prostran salon s U-oblikovanim kaučem i stolom za blagovanje, kao i potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i štednjakom. Jahta također ima dvije kabine, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući udoban smještaj za do šest gostiju.

 

Zapanjujući vanjski prostori

Prestige 420 FLY također ima zapanjujuće vanjske prostore koji su savršeni za uživanje u mediteranskom suncu i prekrasnim pogledima na obalu. Jahta ima veliki kokpit koji je savršen za obroke na otvorenom, kao i platformu za kupanje koja omogućuje lak pristup moru. Flybridge je ultimativno područje za vanjsku zabavu, s U-oblikovanim kaučem, stolom za blagovanje i prostorom za sunčanje.

 

Napredna tehnologija za jednostavno upravljanje

Prestige 420 FLY opremljen je naprednom tehnologijom koja olakšava privez i upravljanje jahtom. Jahta ima sustav kontrole joysticka i potisnik pramca, što olakšava navigaciju kroz uske hrvatske marine i sidrišta. Jahta je također opremljena Simrad navigacijskim sustavom, osiguravajući da uvijek znate svoju lokaciju i imate sigurno i ugodno iskustvo navigacije.

 

Zašto odabrati Prestige 420 FLY za svoju hrvatsku avanturu

Prestige 420 FLY savršena je jahta za posjedovanje i istraživanje predivnih hrvatskih obala te doživljavanje mediteranskog načina života. Evo nekoliko razloga zašto smatramo da biste trebali razmotriti kupnju Prestige 420 FLY s Euromarineom za svoju sljedeću jadransku avanturu:

Luksuz i udobnost: Jahta nudi luksuzno i udobno vlasničko iskustvo, s prostranim i elegantnim interijerom te prekrasnim vanjskim prostorima.

Napredna tehnologija: Jahta je opremljena naprednom tehnologijom koja olakšava privez i upravljanje jahtom.

Zapanjujući pogledi: Flybridge pruža zapanjujuće poglede na obale, a vanjski prostori jahte savršeni su za uživanje u mediteranskom suncu.

Domet: S dometom od 240 nautičkih milja, jahta je savršena za istraživanje hrvatskih otoka i skrovitih uvala.

Kada kupujete Prestige 420 FLY s Euromarineom, imate pristup stručnoj podršci koja vam može pomoći u održavanju, popravcima i nadogradnjama kako bi vaša hrvatska avantura bila nezaboravna. Uz višegodišnju tradiciju, izuzetno stručno i visokomotivirano osoblje te inovativan pristup poslovanju, Euromarine uspjeh zahvaljuje i rasprostranjenosti poslovnica duž cijele hrvatske obale.